המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הקציצות: מערבבים את הבשר עם סובין שיבולת שועל, ביצה ופטרוזיליה.
קולפים את הגזר ותפוח האדמה ומגררים על מגררת גסה. מוסיפים לתערובת הקציצות. מוסיפים את התבלינים ומערבבים שוב היטב. יוצרים בידיים רטובות קציצות קטנות.
מכינים את הרוטב: מקלפים וקוצצים את הבצלים, מקלפים וכותשים את שיני השום ופורסים את הפטריות לפרוסות דקות.
מחממים בסיר רחב את השמן מוסיפים את הבצלים ומאדים עד שיזהיבו. מוסיפים את השום ומאדים עוד דקה.
מוסיפים את הפטריות ומתבלים במלח ופלפל. מאדים עוד מספר דקות, כך שהפטריות ישארו מוצקות. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, אורגנו ועלי בזיליקום קצוצים ומבשלים מעט.
מחברים טעמים ומבשלים: מוסיפים את הקציצות לתוך הרוטב. מביאים לרתיחה.
מכסים את הסיר ומבשלים כ-60 דקות, עד שהקציצות מוכנות.
מגישים עם אורז או פסטה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0