מערבבים בקערה את הבשר הטחון, פטרוזיליה קצוצה, עלי סלרי ובצל קצוץ. מתבלים במלח, פלפל, שמן קנולה, כורכום וכמון.
שלב 2
0 דקות
לשים היטב (הלישה תקבע אם הקציצות יצאו רכות ויתגבשו היטב). עוטפים בניילון נצמד, ומכניסים למקרר לחצי שעה.
שלב 3
0 דקות
הכנת הרוטב: מחממים בסיר רחב 3 כפות שמן. מטגנים את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים עגבניות וסוכר, ומבשלים 5 דקות. מוסיפים עלי סלרי, תבלינים, רסק עגבניות, מים ואת השמן הנותר, ומביאים לרתיחה.
שלב 4
0 דקות
יוצרים קציצות עגולות, ומכניסים לרוטב. מערבבים את הסיר מצד לצד, כדי שכל קציצה תקבל רוטב. מבשלים בלהבה נמוכה כ-20 דקות נוספות.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
4
מערבבים בקערה את הבשר הטחון, פטרוזיליה קצוצה, עלי סלרי ובצל קצוץ. מתבלים במלח, פלפל, שמן קנולה, כורכום וכמון.
שלב 2
מתוך
4
לשים היטב (הלישה תקבע אם הקציצות יצאו רכות ויתגבשו היטב). עוטפים בניילון נצמד, ומכניסים למקרר לחצי שעה.
שלב 3
מתוך
4
הכנת הרוטב: מחממים בסיר רחב 3 כפות שמן. מטגנים את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים עגבניות וסוכר, ומבשלים 5 דקות. מוסיפים עלי סלרי, תבלינים, רסק עגבניות, מים ואת השמן הנותר, ומביאים לרתיחה.
שלב 4
מתוך
4
יוצרים קציצות עגולות, ומכניסים לרוטב. מערבבים את הסיר מצד לצד, כדי שכל קציצה תקבל רוטב. מבשלים בלהבה נמוכה כ-20 דקות נוספות.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1