יוצרים מתערובת הבשר כדורים ומניחים בסיר. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר.
שלב 5
0 דקות
מדי פעם מזיזים את הקציצות כדי שלא ידבקו, בעדינות, שלא לפרק את הקציצות, כ-10 דקות לפני שמוכן להוריד את המכסה, ושוב עם הכף. התבשיל צריך להיות שזוף מאוד מאוד.
שלב 6
0 דקות
בזמן ההגשה מפזרים מעט אגוזי מלך קצוצים גס.
שלב 1
מתוך
6
הכנת הקציצות: מניחים בקערה את הבשר ואת כל יתר מרכיבי הקציצות. מערבבים היטב, כאילו לשים בצק, שימו לב שצבע הבשר יבהיר קצת.
שלב 2
מתוך
6
הכנת ריבת הבצל: חותכים את הבצל לשניים ואז פורסים דק בצורת ירח, מחממים היטב את השמן ומטגנים את הבצל עד שיהיה שחום, בסיום הטיגון מוציאים את השמן.
יוצרים מתערובת הבשר כדורים ומניחים בסיר. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר.
שלב 5
מתוך
6
מדי פעם מזיזים את הקציצות כדי שלא ידבקו, בעדינות, שלא לפרק את הקציצות, כ-10 דקות לפני שמוכן להוריד את המכסה, ושוב עם הכף. התבשיל צריך להיות שזוף מאוד מאוד.
שלב 6
מתוך
6
בזמן ההגשה מפזרים מעט אגוזי מלך קצוצים גס.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0