המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים בקערה את הבשר הטחון, עשבי התיבול, השום והתבלינים. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצרים מהתערובת קציצות בגודל כדור פינג פונג, ומשטחים אותן.
מחממים שמן במחבת רחבה, וצורבים את הקציצות משני הצדדים עד שהן מתחילות להזהיב.
יוצקים חצי כוס שמן למחבת עמוקה, ומחממים. מוסיפים את הבצל הקצוץ, הג'ינג'ר, מלח ופלפל, ומטגנים עד שהבצל מזהיב.
מוסיפים את העגבניות המגורדות, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הקציצות, ומבשלים אותן ברוטב כ-10 דקות על להבה בינונית.
מטגנים במחבת נפרדת את פרחי הכרובית, עד שהם מזהיבים מעט. מוסיפים לסיר עם הרוטב והקציצות.
מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על להבה נמוכה כשעה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0