המתכון הזה נוצר עבור 30 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת הקציצות: מכניסים לקערה בשר בקר, חזה עוף טחון, בצלים, פטרוזיליה, פירורי לחם, אבקת מרק, פפריקה, קורט פלפל שחור וקינמון. מערבבים יחד עד לקבלת עיסה אחידה.
מניחים במקרר 60 דקות.
יוצרים קציצות מהתערובת, ומניחים בצד.
הכנת הרוטב: מכניסים לסיר מים רותחים עם לימון סחוט, ריבה, מקל קינמון ותבלינים. מביאים לרתיחה.
מכניסים לסיר עם הרוטב את הקציצות, ומביאים שוב לרתיחה.
מתקנים תיבול ומבשלים על אש בינונית 20 דקות. בתיאבון! *ניתן להמיר את ריבת השזיפים בריבת תאנים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0