המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להרתיח את הכרישה במים כ-10 דק' ולסנן.
לערבב את הבשר עם שאר המרכיבים, להוסיף את הכרישה ולערבב לעיסה.
בסיר רחב, לטגן בצל. להוסיף מעט כורכום, פלפל שחור, כוס וחצי מים.
ליצור כדורים מהעיסה ולהניח בסיר, לבשל על אש נמוכה כחצי שעה.
יש אפשרות גם לטגן את הקציצות בשמן עמוק במקום לבשל.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0