לערבב את חומרי הקציצות היטב בקערה. לחמם שמן במחבת ליצור קציצות לא דקות מדי (שיהיו מעט תפוחות), ולטגן עד קבלת צבע חום. אפשר לאכול אותם כך. במידה ומכניסים לתנור שהצבע יהיה זהוב כי הם עדיין יתבשלו בתנור.
שלב 2
0 דקות
סידור הקציצות בתבנית: לחתוך בצל גס ולטגן במחבת עד שמזהיב. ולשפוך בתבנית מתאימה לתנור, מעל הבצל לסדר בצפיפות את הקציצות המטוגנות ומעל הקציצות לפזר 2-3 עגבניות וגמבה חתוכים לרצועות.
שלב 3
0 דקות
להכנת הרוטב: לשים בקערה את חומרי הרוטב ולערבב היטב. לצקת מעל הקציצות, לכסות בנייר כסף ולתנור בחום בינוני 30 דקות.
שלב 4
0 דקות
ב-10 דקות האחרונות להסיר את הנייר.
שלב 1
מתוך
4
לערבב את חומרי הקציצות היטב בקערה. לחמם שמן במחבת ליצור קציצות לא דקות מדי (שיהיו מעט תפוחות), ולטגן עד קבלת צבע חום. אפשר לאכול אותם כך. במידה ומכניסים לתנור שהצבע יהיה זהוב כי הם עדיין יתבשלו בתנור.
שלב 2
מתוך
4
סידור הקציצות בתבנית: לחתוך בצל גס ולטגן במחבת עד שמזהיב. ולשפוך בתבנית מתאימה לתנור, מעל הבצל לסדר בצפיפות את הקציצות המטוגנות ומעל הקציצות לפזר 2-3 עגבניות וגמבה חתוכים לרצועות.
שלב 3
מתוך
4
להכנת הרוטב: לשים בקערה את חומרי הרוטב ולערבב היטב. לצקת מעל הקציצות, לכסות בנייר כסף ולתנור בחום בינוני 30 דקות.
שלב 4
מתוך
4
ב-10 דקות האחרונות להסיר את הנייר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0