המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים למעבד מזון עם להב פלדה את כל המרכיבים ומפעילים לסירוגין עד לקבלת עיסה חלקה. מניחים לתערובת לנוח חצי שעה במקרר.
מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה (220 מעלות צלזיוס). מניחים נייר אפייה על התבנית, מורחים עליה מעט שמן זית ויוצרים מהעיסה קציצות בעובי של כשני סנטימטרים.
עד שלב זה ניתן להכין שעות מראש ולשמור בקירור.
לפני ההגשה, מכניסים את הקציצות לתנור המחומם למשך 7 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0