המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערה עמוקה את הדגים הטחונים.
מוסיפים 3 שיני שום כתושות, כפית פפריקה אדומה, 3/4 כפית פלפל שחור, חצי מכמות הגזר המגורר, כוסברה יבשה טחונה, כוסברה טרייה, פירורי לחם או קמח מצה, 3/4 כפית של מלח וחלבון ביצה.
מערבבים היטב ומכינים מהתערובת כדורים קטנים. מעבירים אותם למקרר.
מחממים שמן בסיר עמוק ומוסיפים את הגזר. מערבבים דקה.
מוסיפים בהדרגה פלפל ירוק קצוץ ועגבניות מגוררות, מערבבים היטב ומוסיפים חצי כפית פפריקה אדומה, שליש כפית פלפל שחור ו-2 שיני שום כתוש, מערבבים היטב.
מוסיפים בהדרגה את רסק העגבניות ואת המים ומבשלים עד שהרוטב מתחיל לבעבע.
מוסיפים רבע כפית מלח ואת הקציצות ומבשלים על להבה קטנה עד שהרוטב מסמיך מעט.
מכבים את הלהבה ומוסיפים את הכוסברה הטרייה. ניתן להמיר את הדג בדג סול, את פירורי הלחם בקמח מצה ואת השמן קנולה בשמן זית, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0