המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים היטב בקערה את כל מרכיבי הקציצות, עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצרים מהתערובת קציצות פחוסות בקוטר של 8 ס"מ.
יוצקים את המטבוחה לסיר רחב, מוסיפים מים בכמות של חצי קופסת סלט מטבוחה ריקה. מביאים לרתיחה, ומוסיפים את הקציצות.
מפזרים כוסברה, מטפטפים שמן זית, מכסים ומבשלים כ-7 דקות עד שהקציצות מבושלות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0