טוחנים את דג נסיכת הנילוס,את פרוסות הלחם, את כוסברה ואת הבצל, עד קבלת עיסה אחידה.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים לעיסה תבלינים: קורט מלח, מרק עוף, כמון ופפריקה מתוקה. מערבבים ומוסיפים את הביצה, מערבבים שוב עד לקבלת עיסה אחידה.
שלב 3
0 דקות
קורצים מהעיסה כדורי קציצות בגודל הרצוי ומניחים על משטח נקי.
שלב 4
0 דקות
מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הקציצות עד הזהבה-השחמה.
שלב 5
0 דקות
מטגנים בצל עד שיקבל צבע חום ואז מוסיפים לו קורט מלח ,2 כפות כמון , כפית מרק עוף, כפית פפריקה מתוקה ו- 3 כפות רסק עגבניות. ואז מוסיפים לתערובת הזו 3 כוסות מים, מביאים לרתיחה.
שלב 6
20 דקות
מוסיפים בהדרגה את הקציצות. לאחר שהוספנו את כולן, מבשלים במשך 20 דקות.
שלב 1
מתוך
6
טוחנים את דג נסיכת הנילוס,את פרוסות הלחם, את כוסברה ואת הבצל, עד קבלת עיסה אחידה.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים לעיסה תבלינים: קורט מלח, מרק עוף, כמון ופפריקה מתוקה. מערבבים ומוסיפים את הביצה, מערבבים שוב עד לקבלת עיסה אחידה.
שלב 3
מתוך
6
קורצים מהעיסה כדורי קציצות בגודל הרצוי ומניחים על משטח נקי.
שלב 4
מתוך
6
מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הקציצות עד הזהבה-השחמה.
שלב 5
מתוך
6
מטגנים בצל עד שיקבל צבע חום ואז מוסיפים לו קורט מלח ,2 כפות כמון , כפית מרק עוף, כפית פפריקה מתוקה ו- 3 כפות רסק עגבניות. ואז מוסיפים לתערובת הזו 3 כוסות מים, מביאים לרתיחה.
שלב 6
מתוך
6
מוסיפים בהדרגה את הקציצות. לאחר שהוספנו את כולן, מבשלים במשך 20 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0