המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ניתן להשתמש עם כל מנת חלבון שנשארה – דג, עוף, בשר בקר או טופו.
מפרקים מעט את מנת החלבון, אם צריך קוצצים, ומערבבים עם הביצים, פירורית זהב, מלח ופלפל ושום גבישי (לא חובה) לפי הטעם, עד לקבלת עיסה אחידה.
יוצרים כדורים ומטגנים להזהבה.
מגישים ליד פתיתים ומיונז טומי.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0