הקציצות: שמים בקערה את העוף עם מלח, פלפל, ביצה ו-2 כפות מפירורי הלחם. מכינים קערה נפרדת עם שאר פירורי הלחם ומתבלים במלח ובפלפל.
שלב 2
0 דקות
שמים בקערת מעבד המזון את השום, הפטרוזיליה, שמן הזית, 2 כפות מיץ לימון, מלח ופלפל, מעבדים למחית גסה ומוסיפים לקערת העוף. לשים לעיסה אחידה.
שלב 3
0 דקות
יוצרים כדורים בגודל עגבניות שרי ומשטחים קצת. טובלים בפירורי לחם.
שלב 4
0 דקות
מטגנים במחבת עם שמן בגובה 2 ס"מ על להבה בינונית גבוהה עד שהקציצות מזהיבות היטב משני הצדדים. מעבירים לצלחת מרופדת בניר סופג.
שלב 5
0 דקות
הזיגוג: מנקים את המחבת מהשמן שנותר בה, מוסיפים מיץ לימון וסוכר ומערבבים על להבה בינונית גבוהה עד שהסוכר נמס. מחזירים את הקציצות למחבת ומחממים בתוך הזיגוג דקה-שתיים.
שלב 1
מתוך
5
הקציצות: שמים בקערה את העוף עם מלח, פלפל, ביצה ו-2 כפות מפירורי הלחם. מכינים קערה נפרדת עם שאר פירורי הלחם ומתבלים במלח ובפלפל.
שלב 2
מתוך
5
שמים בקערת מעבד המזון את השום, הפטרוזיליה, שמן הזית, 2 כפות מיץ לימון, מלח ופלפל, מעבדים למחית גסה ומוסיפים לקערת העוף. לשים לעיסה אחידה.
שלב 3
מתוך
5
יוצרים כדורים בגודל עגבניות שרי ומשטחים קצת. טובלים בפירורי לחם.
שלב 4
מתוך
5
מטגנים במחבת עם שמן בגובה 2 ס"מ על להבה בינונית גבוהה עד שהקציצות מזהיבות היטב משני הצדדים. מעבירים לצלחת מרופדת בניר סופג.
שלב 5
מתוך
5
הזיגוג: מנקים את המחבת מהשמן שנותר בה, מוסיפים מיץ לימון וסוכר ומערבבים על להבה בינונית גבוהה עד שהסוכר נמס. מחזירים את הקציצות למחבת ומחממים בתוך הזיגוג דקה-שתיים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0