המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מגרדים מקלחי התירס את גרגרי התירס לתוך קערה. מוסיפים בצל קצוץ, פטרוזיליה וכוסברה. חותכים את חצי הגמבה לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה.
משרים במים את פרוסות הלחם, ללא "הקשה", וסוחטים מעט. מוסיפים לקערה. מוסיפים את השום, הביצה והעוף. ממליחים, מפלפלים ומערבבים היטב.
מחממים מחבת עם מעט מאוד תרסיס שמן, או כף שמן זית שמורחים על המחבת בנייר סופג. מכינים תבנית עם נייר אפייה. יוצרים קציצות ומטגנים קלות, כ-15-20 שניות מכל צד. ניתן לדלג על שלב זה ולהכניס את הקציצות ישר לתנור לכ-15 דקות. אחרי 15 דקות מומלץ לחתוך קציצה אחת ולוודא שהיא מוכנה.
מעבירים מיד לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-8-10 דקות.
מומלץ להגיש עם חרדל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0