המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מגרדים את הבצלים ותפוחי האדמה.
מוסיפים את כל החומרים ומערבבים לעיסה אחידה.
צרים עיגולים קטנים ומצפים אותם פירורי לחם.
במחבת יוצקים שמן לטיגון עד לחצי גובה קציצה, ומטגנים את הקציצות עד להזהבה (לא יותר מדי שהקציצות לא יהפכו לאבנים).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0