מוסיפים את שיני השום ומטגנים קלות עוד דקה או שתיים. מוסיפים את הגזר, אחריו את העגבניות, ומבשלים על אש קטנה כ-10 דקות. מוסיפים את רסק העגבניות ו-1/2 כוס מים, וממשיכים לבשל על אש בינונית.
*ניתן להמיר את הפטרוזיליה בכוסברה באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
10 דקות
מתבלים בפפריקה, מלח, פלפל, אורגנו יבש ואם צריך, מעט סוכר. מבשלים עוד 10 דקות על אש בינונית.
שלב 4
40 דקות
מבשלים את הקציצות בתוך הרוטב המבעבע קלות, כ-40 דקות על אש בינונית. מנענע את הסיר מידי פעם כדי לוודא שהקציצות לא נדבקות.
שלב 1
מתוך
4
מטגנים את הבצל כ-6 דקות עד שהוא מזהיב והופך שקוף.
שלב 2
מתוך
4
מוסיפים את שיני השום ומטגנים קלות עוד דקה או שתיים. מוסיפים את הגזר, אחריו את העגבניות, ומבשלים על אש קטנה כ-10 דקות. מוסיפים את רסק העגבניות ו-1/2 כוס מים, וממשיכים לבשל על אש בינונית.
*ניתן להמיר את הפטרוזיליה בכוסברה באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
מתוך
4
מתבלים בפפריקה, מלח, פלפל, אורגנו יבש ואם צריך, מעט סוכר. מבשלים עוד 10 דקות על אש בינונית.
שלב 4
מתוך
4
מבשלים את הקציצות בתוך הרוטב המבעבע קלות, כ-40 דקות על אש בינונית. מנענע את הסיר מידי פעם כדי לוודא שהקציצות לא נדבקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0