המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את השווארמה הודו עם הבקר הטחון.
מתבלים בקורט מלח ומעט פלפל לבן, מגרדים פנימה את הבצל והקישוא על פומפיה דקה, מוסיפים את השום הכתוש, ביצה אחת, 3 כפות שטוחות של פרורי לחם דקים, פטרוזיליה קצוצה, מעט כמון ונגיעה של תבלין ציפורן.
מערבבים לעיסה אחידה שמרקמה עדין, מכסים ומשאירים לשעה במקרר לספיגת טעמים.
יוצרים כדורים בינוניים ומניחים על צלחת רחבה.
מחממים מעט שמן קנולה במחבת לחום בינוני, מניחים את הקציצות ומשטחים מעט בעדינות עם המזלג.
מטגנים כ3-4 דקות מכל צד עד לקבלת לצבע שחום ומגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0