המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קולפים ומבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך .מועכים אותם ביחד עם קמח המצה והביצים
מטגנים את הבצל הקצוץ במחבת
מוסיפים את הבשר והתבלינים,ומטגנים כחמש דקות
מרטיבים את הידיים ויוצרים כדורים מתערובת תפוחי האדמה
כל כדור מועכים קצת וממלאים מתערובת הבשר, וסוגרים לצורת קציצה
מקררים את הקציצות כשעה במקרר עד שהן מתמצקות
מחממים שמן חצי עמוק במחבת, ומטגנים את הקציצות עד להזהבה
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0