מחממים בסיר בינוני סוכר ומים על אש גבוהה עד שהסוכר נמס. מנמיכים לאש בינונית ומחכים שהסוכר יהפוך לקרמל בצבע חום בהיר.
שלב 3
0 דקות
מורידים מהאש וטובלים את הפתי בר בזהירות בקרמל. משתדלים לטבול את רוב הפתי בר (ניתן להטות מעט את הסיר). מניחים לייבוש על נייר פרגמנט או משטח סיליקון.
שלב 4
0 דקות
מכינים את האינסטנט פודינג וניל לפי ההוראות על גבי האריזה, אולם משתמשים בשמנת וחלב.
שלב 5
0 דקות
בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה עם הסוכר וניל. בתנועות קיפול עדינות מוסיפים את תערובת הגבינה אל האינסטנט פודינג וניל עד שמתקבל קרם אחיד.
שלב 6
10 דקות
מערבבים בכלי את התותים עם היין, משרים כ-10 דקות ומסננים היטב.
*ניתן להמיר את היין ביין נתזים באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 7
0 דקות
שוברים קלות את הפתי בר בציפוי קרמל ומניחים בבסיס הגביעים או ה"רינגים". מסדרים בדפנות תותים כשהצד הבהיר פונה כלפי חוץ ובצמידות אחד לשני. ממלאים קרם במרכז בעזרת מצקת. מקשטים מעל בפירורי הפתי בר בציפוי קרמל שנותרו.
שלב 8
0 דקות
במידה ונותר מהקרמל בעזרת כפית מפזרים קרמל ביד חופשית על נייר הפרגמנט או משטח הסיליקון, כך שנוצרים מעין מדליונים של קרמל. מחכים 5 דקות עד שהם מתקשים, מקלפים מהנייר או משטח הסיליקון ומקשטים את המנה.
שלב 1
מתוך
8
חוצים את הפתי בר לרוחב.
שלב 2
מתוך
8
מחממים בסיר בינוני סוכר ומים על אש גבוהה עד שהסוכר נמס. מנמיכים לאש בינונית ומחכים שהסוכר יהפוך לקרמל בצבע חום בהיר.
שלב 3
מתוך
8
מורידים מהאש וטובלים את הפתי בר בזהירות בקרמל. משתדלים לטבול את רוב הפתי בר (ניתן להטות מעט את הסיר). מניחים לייבוש על נייר פרגמנט או משטח סיליקון.
שלב 4
מתוך
8
מכינים את האינסטנט פודינג וניל לפי ההוראות על גבי האריזה, אולם משתמשים בשמנת וחלב.
שלב 5
מתוך
8
בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה עם הסוכר וניל. בתנועות קיפול עדינות מוסיפים את תערובת הגבינה אל האינסטנט פודינג וניל עד שמתקבל קרם אחיד.
שלב 6
מתוך
8
מערבבים בכלי את התותים עם היין, משרים כ-10 דקות ומסננים היטב.
*ניתן להמיר את היין ביין נתזים באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 7
מתוך
8
שוברים קלות את הפתי בר בציפוי קרמל ומניחים בבסיס הגביעים או ה"רינגים". מסדרים בדפנות תותים כשהצד הבהיר פונה כלפי חוץ ובצמידות אחד לשני. ממלאים קרם במרכז בעזרת מצקת. מקשטים מעל בפירורי הפתי בר בציפוי קרמל שנותרו.
שלב 8
מתוך
8
במידה ונותר מהקרמל בעזרת כפית מפזרים קרמל ביד חופשית על נייר הפרגמנט או משטח הסיליקון, כך שנוצרים מעין מדליונים של קרמל. מחכים 5 דקות עד שהם מתקשים, מקלפים מהנייר או משטח הסיליקון ומקשטים את המנה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0