הכינו מראש כלי נקי להעביר אליו את הקרם כשהוא מוכן.
שלב 2
5 דקות
מרתיחים את החלב עם הווניל ומעט מאוד מהסוכר (הסוכר מונע מהחלב להידבק לתחתית הסיר).
*ניתן להמיר את מקל הווניל בשתי כפיות תמצית וניל איכותית. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
0 דקות
בקערה מערבבים את החלמונים עם יתרת הסוכר והקורנפלור.
שלב 4
0 דקות
כשהחלב רותח, מורידים את הסיר מהאש ועושים השוואת טמפרטורה עם החלמונים והסוכר: מוזגים מעט מהחלב הרותח לחלמונים, ומערבבים היטב (בעזרת מטרפה). מוזגים עוד חלב ומערבבים, ממשיכים למזוג עד כדי 2/3 מהחלב שבסיר.
שלב 5
0 דקות
מחזירים את הסיר עם החלב הנותר לאש ומוזגים לתוכו את תערובת החלב והחלמונים תוך כדי ערבוב.
שלב 6
0 דקות
מערבבים בכף עץ על להבה בינונית, עד שהנוזל מסמיך ויש בועות בתערובת. מכבים את האש ומעבירים מיד לכלי נקי.
שלב 7
0 דקות
מקררים היטב את הקרם.
שלב 8
0 דקות
לפני ההגשה מערבבים היטב במטרפה את הרוטב, אפשר ליצוק לכוסות ולשים מעל סלט פירות, או פירות טריים.
שלב 9
0 דקות
נשמר יומיים במקרר.
שלב 1
מתוך
9
הכינו מראש כלי נקי להעביר אליו את הקרם כשהוא מוכן.
שלב 2
מתוך
9
מרתיחים את החלב עם הווניל ומעט מאוד מהסוכר (הסוכר מונע מהחלב להידבק לתחתית הסיר).
*ניתן להמיר את מקל הווניל בשתי כפיות תמצית וניל איכותית. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
מתוך
9
בקערה מערבבים את החלמונים עם יתרת הסוכר והקורנפלור.
שלב 4
מתוך
9
כשהחלב רותח, מורידים את הסיר מהאש ועושים השוואת טמפרטורה עם החלמונים והסוכר: מוזגים מעט מהחלב הרותח לחלמונים, ומערבבים היטב (בעזרת מטרפה). מוזגים עוד חלב ומערבבים, ממשיכים למזוג עד כדי 2/3 מהחלב שבסיר.
שלב 5
מתוך
9
מחזירים את הסיר עם החלב הנותר לאש ומוזגים לתוכו את תערובת החלב והחלמונים תוך כדי ערבוב.
שלב 6
מתוך
9
מערבבים בכף עץ על להבה בינונית, עד שהנוזל מסמיך ויש בועות בתערובת. מכבים את האש ומעבירים מיד לכלי נקי.
שלב 7
מתוך
9
מקררים היטב את הקרם.
שלב 8
מתוך
9
לפני ההגשה מערבבים היטב במטרפה את הרוטב, אפשר ליצוק לכוסות ולשים מעל סלט פירות, או פירות טריים.
שלב 9
מתוך
9
נשמר יומיים במקרר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0