המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
טוחנים 5 פתי בר במעבד מזון לפירורים דקים (ביחד עם המילוי).
מכינים מרנג: מערבבים בקערת מיקסר חלבונים וסוכר.
מניחים את הקערה מעל סיר עם מים רותחים (בן מארי) ומחממים מעל להבה בינונית כ-10 דקות, מערבבים מדי פעם, עד שהתערובת חמימה ורוב הסוכר נמס.
מורידים מהאש ומעבירים למיקסר עם וו הקצפה.
מקציפים במהירות בינונית כ-5 דקות. עוצרים את המיקסר ומוסיפים את הקורנפלור. מקציפים 5 דקות נוספות עד שמתקבל קצץ יציב. משאירים 2-3 כפות של פירורי עוגיות לציפוי ומוסיפים את יתרת פירורי העוגיות למרנג. מערבבים בעדינות עד שהתערובת מנוקדת בפירורי העוגיות והיא עדיין יציבה.
מכניסים את התערובת לשקית זילוף עם צנתר עגול בקוטר 1 ס"מ ומזלפים תלוליות על גבי העוגיות. מקפיאים כחצי שעה.
לציפוי: ממיסים את השוקולד עם חמאת הקקאו במיקרו בפולסים.
מוציאים את הקרמבו מהמקפיא, טובלים בשוקולד המומס ומפזרים מעל מעט פירורי עוגיות. מניחים עד להתקשות הציפוי. שומרים במקרר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1