להכנת הבצק - בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים קמח שמרים, חלב, ביצים, סוכר, סוכר וניל, חמאה מומסת ומלח, ומעבדים 5 דק' במהירות בינונית לקבלת בצק חלק, רך ומבריק.
שלב 2
0 דקות
מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח (כ-60 דק'). אם יש זמן, עדיף להתפיח במקרר למשך הלילה, כך הבצק יהיה פחות דביק ויותר נוח לעבודה.
שלב 3
10 דקות
להכנת המלית - מערבבים יחד את כל חומרי המלית - כוס סוכר, כוס קקאו, כפית קינמון ו-200 גרם חמאה מומסת, מעבירים למקרר ומצננים תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת במרקם נוח
שלב 4
5 דקות
להכנת הסירופ - מחממים בסיר חצי כוס מים וכוס סוכר על אש בינונית תוך כדי ערבוב, עד שהסוכר נמס. מביאים לרתיחה ומסירים מהאש.
שלב 5
0 דקות
מברישים את הרוגעלך מיד בצאתם מהתנור בסירופ החם. מצננים מעט ומגישים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
להכנת הבצק - בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים קמח שמרים, חלב, ביצים, סוכר, סוכר וניל, חמאה מומסת ומלח, ומעבדים 5 דק' במהירות בינונית לקבלת בצק חלק, רך ומבריק.
שלב 2
מתוך
5
מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח (כ-60 דק'). אם יש זמן, עדיף להתפיח במקרר למשך הלילה, כך הבצק יהיה פחות דביק ויותר נוח לעבודה.
שלב 3
מתוך
5
להכנת המלית - מערבבים יחד את כל חומרי המלית - כוס סוכר, כוס קקאו, כפית קינמון ו-200 גרם חמאה מומסת, מעבירים למקרר ומצננים תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת במרקם נוח
שלב 4
מתוך
5
להכנת הסירופ - מחממים בסיר חצי כוס מים וכוס סוכר על אש בינונית תוך כדי ערבוב, עד שהסוכר נמס. מביאים לרתיחה ומסירים מהאש.
שלב 5
מתוך
5
מברישים את הרוגעלך מיד בצאתם מהתנור בסירופ החם. מצננים מעט ומגישים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0