המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים היטב את כל חומרי הבצק ולשים על משטח מקומח לקבלת בצק חלק וגמיש. אם חסר קמח מוסיפים. אם הבצק יבש מדי מוסיפים מעט חלב.
מניחים את הבצק בקערה, מכסים ומתפיחים שעה.
לשים היטב שוב על משטח מקומח ומחלקים לשלושה כדורים.
מרדדים כל כדור למלבן. עובי הבצק צריך להיות בשני מ"מ (כלומר לא דק מדי). מערבבים את חומרי המילוי (ריבה, נוטלה או פירות יבשים יחד עם שני חלמונים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומורחים על כל מלבן. מגלגלים לרולדות.
מערבבים את החלמונים והחלב להברשה ומברישים את הרולדות בתערובת. מניחים להתפחה לעוד חצי שעה.
אופים כ -60 דקות בחום בינוני עד להשחמה נאה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0