המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-170 מעלות.
הכנת הרולדה: מקציפים במיקסר סוכר וביצים כ-4 דק', עד לקבלת תערובת תפוחה. עוצרים את המיקסר ומנפים את הקמח לתוך הקערה. מערבבים בעדינות להטמעה בעזרת מרית.
משטחים את הבלילה על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה משומן, יוצרים מעין מלבן מוארך ואופים כ-10 דקות. מצננים קלות.
שמים מעל הרולדה נייר אפייה משומן (בנוסף לתחתון), הופכים את הרולדה בכדי להפריד את הנייר התחתון מהרולדה, ומקלפים את הנייר בכדי לוודא היפרדות. מחזירים אותו למקומו, הופכים את הרולדה חזרה, ומגלגלים לצורת רולדה עם שני ניירות האפייה. משאירים מגולגל עד להרכבה על מנת להגמיש את הרולדה.
מכינים את הג'לי לפי הוראות יצרן, ומצננים קלות.
הרכבת הרולדה: פותחים את הרולדה, ומסירים את נייר האפייה העליון. מורחים על הרולדה בשכבה אחידה ודקה את הג'לי, ומפזרים את פירות היער. מגלגלים לגלילה מהודקת, ומצננים היטב במקרר.
פורסים למנות ומגישים קר (מומלץ לצד גלידה או קרם וניל). בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0