לערבב את הקמח והמלח, להוסיף את שאר המצרכים - ביצה, מרגרינה, סוכר, קליפת לימון, סוכר וניל ומים פושרים וללוש לבצק ולתת לו לתפוח כשעה וחצי. ללוש שוב ולתת לנוח לחצי שעה.
שלב 2
0 דקות
בינתיים להרתיח את היין והסוכר, להוסיף את הפרג, וניל ולימון, לבשל כמה דקות ולקרר.
שלב 3
0 דקות
לחלק את הבצק והמילוי לשניים, לרדד כל חלק מהבצק לעלה. למרוח חצי מהמלית, לגלגל לרולדה וכך גם חצי השני.
שלב 4
35 דקות
להניח על תבנית אפייה, למרוח חלמון ביצה, ולאפות בחום של 18, בערך 35 דקות או עד שמשחים.
שלב 1
מתוך
4
לערבב את הקמח והמלח, להוסיף את שאר המצרכים - ביצה, מרגרינה, סוכר, קליפת לימון, סוכר וניל ומים פושרים וללוש לבצק ולתת לו לתפוח כשעה וחצי. ללוש שוב ולתת לנוח לחצי שעה.
שלב 2
מתוך
4
בינתיים להרתיח את היין והסוכר, להוסיף את הפרג, וניל ולימון, לבשל כמה דקות ולקרר.
שלב 3
מתוך
4
לחלק את הבצק והמילוי לשניים, לרדד כל חלק מהבצק לעלה. למרוח חצי מהמלית, לגלגל לרולדה וכך גם חצי השני.
שלב 4
מתוך
4
להניח על תבנית אפייה, למרוח חלמון ביצה, ולאפות בחום של 18, בערך 35 דקות או עד שמשחים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0