הכנת הבצק: שמים את הקמחים והסוכר במעבד מזון. מוסיפים את המרגרינה בקוביות, ומעבדים לפירורים. מוסיפים את השמנת ומעבדים עד שמתגבש לכדור. מחלקים לשניים, שמים בניילון ושומרים שעה במקרר.
שלב 2
0 דקות
מרדדים את אחד מכדורי הבצק על משטח מקומח למלבן (הבצק צריך להיות בעובי חצי ס"מ).
שלב 3
0 דקות
מורחים בריבת תאנים (עם חתיכות גדולות של תאנים) או בכל ריבה אחרת לטעמכם. מפזרים אגוזים, כף וחצי סוכר חום, וכפית שטוחה קינמון.
שלב 4
0 דקות
מקפלים את השוליים הקצרים של המלבן פנימה, ומגלגלים לרולדה לאורך צלע ארוכה. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. מכינים את הרולדה השנייה באותה הדרך ומעבירים לתבנית (לא להניח קרוב מדי אחת לשנייה, הרולדות תתפחנה באפייה).
שלב 5
0 דקות
מברישים בביצה, מפזרים מעל סוכר, שומשום וקצח.
שלב 6
0 דקות
אופים בחום בינוני של 180 מעלות במשך 45 דקות, עד שהרולדות מזהיבות היטב.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
הכנת הבצק: שמים את הקמחים והסוכר במעבד מזון. מוסיפים את המרגרינה בקוביות, ומעבדים לפירורים. מוסיפים את השמנת ומעבדים עד שמתגבש לכדור. מחלקים לשניים, שמים בניילון ושומרים שעה במקרר.
שלב 2
מתוך
6
מרדדים את אחד מכדורי הבצק על משטח מקומח למלבן (הבצק צריך להיות בעובי חצי ס"מ).
שלב 3
מתוך
6
מורחים בריבת תאנים (עם חתיכות גדולות של תאנים) או בכל ריבה אחרת לטעמכם. מפזרים אגוזים, כף וחצי סוכר חום, וכפית שטוחה קינמון.
שלב 4
מתוך
6
מקפלים את השוליים הקצרים של המלבן פנימה, ומגלגלים לרולדה לאורך צלע ארוכה. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. מכינים את הרולדה השנייה באותה הדרך ומעבירים לתבנית (לא להניח קרוב מדי אחת לשנייה, הרולדות תתפחנה באפייה).
שלב 5
מתוך
6
מברישים בביצה, מפזרים מעל סוכר, שומשום וקצח.
שלב 6
מתוך
6
אופים בחום בינוני של 180 מעלות במשך 45 דקות, עד שהרולדות מזהיבות היטב.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0