המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מוסיפים את חומרי המרינדה לקערית, ומערבבים עד קבלת נוזל אחיד וחלק. מניחים את רצועות הבשר בקערה. יוצקים לקערה את נוזל המרינדה. מערבבים, ומשרים את הבשר למשך כ-30 דקות.
מחממים ווק עם שמן על להבה גבוהה. מוסיפים את קוביות החציל, ומטגנים במשך כ-10 דקות עד להזהבה. מוציאים, ומניחים בכלי עם נייר סופג.
נפטרים מעודפי השמן בווק, ומשאירים רק שכבת שמן דקה לכיסוי פני הווק. מוסיפים את רצועות האנטריקוט לווק הלוהט, ומקפיצים אותן במשך כדקה אחת, עד שהבשר נאטם ומשנה את צבעו. מוציאים את הבשר מהווק, ומניחים בכלי.
מוסיפים לווק מעט שמן וכן את קוביות הבצל והפלפל, ומקפיצים במשך כ-2 דקות, ומוציאים לכלי.
יוצקים לווק את חומרי הרוטב, ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך כ-2 דקות, עד שמתקבל רוטב אחיד וסמיך.
מחזירים לווק את החצילים, הבצל, הפלפל ורצועות הבשר, ומערבבים במשך כדקה אחת עד שהרוטב עוטף אותם, ומסירים מהכיריים. מגישים לצד אורז ומפזרים מעל עלי כוסברה קצוצים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0