חותכים את הבשר לרצועות דקיקות. מערבבים את חומרי המישרה ומוסיפים את הבשר, משאירים ביחד שעתיים ומסננים. מסדרים את הבשר על מגש ובוזקים עליו מעט קורנפלור.
שלב 2
0 דקות
מערבבים מי קרח בחלמון ובקמח. כדאי להכין את הבלילה ברגע האחרון.
שלב 3
0 דקות
טובלים את הבשר בבלילה ומטגנים בשמן לוהט.
שלב 4
0 דקות
סופגים מעט בנייר סופג ומגישים בקערית, אפשר על עלי חסה רעננים, עם הרטבים הנפלאים של אסם: צ'ילי מתוק וטריאקי. נפלא גם עם רטבים "מערביים" כמו רוטב אלף האיים או רוטב שום.
שלב 1
מתוך
4
חותכים את הבשר לרצועות דקיקות. מערבבים את חומרי המישרה ומוסיפים את הבשר, משאירים ביחד שעתיים ומסננים. מסדרים את הבשר על מגש ובוזקים עליו מעט קורנפלור.
שלב 2
מתוך
4
מערבבים מי קרח בחלמון ובקמח. כדאי להכין את הבלילה ברגע האחרון.
שלב 3
מתוך
4
טובלים את הבשר בבלילה ומטגנים בשמן לוהט.
שלב 4
מתוך
4
סופגים מעט בנייר סופג ומגישים בקערית, אפשר על עלי חסה רעננים, עם הרטבים הנפלאים של אסם: צ'ילי מתוק וטריאקי. נפלא גם עם רטבים "מערביים" כמו רוטב אלף האיים או רוטב שום.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0