המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן זית בסיר על אש בינונית-גבוהה. מטגנים את שוקי העוף עד להזהבה מכל הצדדים. מוציאים לצלחת נפרדת.
מוסיפים למחבת את הבצל האדום, התימין והשום. מטגנים עד שהבצל מתרכך. יוצקים את היין הלבן ומביאים לרתיחה.
מערבבים את המים עם אבקת מרק בצל, מלח ופלפל לפי הטעם, ויוצקים לסיר. מחזירים את שוקי העוף לסיר, מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות.
מסירים את המכסה, מוסיפים את אשכולות הענבים ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. אופים במשך 40 דקות, או עד שהעוף מבושל לחלוטין והענבים מתרככים ומשחימים מעט.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0