מחממים את התנור לחום גבוה (220 מעלות) ומשמנים תבנית גדולה בשתי כפות שמן זית.
שלב 2
0 דקות
מחממים את הדבש כחצי דקה במיקרוגל לריכוך. מערבבים היטב את הסויה עם הדבש ומניחים בצד.
שלב 3
0 דקות
מכניסים את כל הירקות לקערה ומערבבים היטב עם שתי כפות שמן זית ופלפל שחור.
שלב 4
0 דקות
מסדרים את השוקיים בתבנית ומברישים מעט בתערובת הסויה והדבש.
שלב 5
0 דקות
מסדרים ליד השוקיים את הירקות החתוכים. מעליהם יוצקים באופן אחיד את מרק תיבול ירקות השורש שהמסנו במים רותחים.
שלב 6
0 דקות
מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור ל-30 דקות.
שלב 7
0 דקות
מוציאים את התבנית ומסירים את נייר הכסף. הופכים את השוקיים ומברישים אותם שוב בתערובת הסויה והדבש שנותרה. מערבבים את הירקות ומוסיפים את שיני השום וענפי הרוזמרין.
שלב 8
0 דקות
מכניסים לתנור ואופים ללא כיסוי כ-30 דקות נוספות או עד שהירקות התרככו לגמרי. מגישים חם.
שלב 1
מתוך
8
מחממים את התנור לחום גבוה (220 מעלות) ומשמנים תבנית גדולה בשתי כפות שמן זית.
שלב 2
מתוך
8
מחממים את הדבש כחצי דקה במיקרוגל לריכוך. מערבבים היטב את הסויה עם הדבש ומניחים בצד.
שלב 3
מתוך
8
מכניסים את כל הירקות לקערה ומערבבים היטב עם שתי כפות שמן זית ופלפל שחור.
שלב 4
מתוך
8
מסדרים את השוקיים בתבנית ומברישים מעט בתערובת הסויה והדבש.
שלב 5
מתוך
8
מסדרים ליד השוקיים את הירקות החתוכים. מעליהם יוצקים באופן אחיד את מרק תיבול ירקות השורש שהמסנו במים רותחים.
שלב 6
מתוך
8
מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור ל-30 דקות.
שלב 7
מתוך
8
מוציאים את התבנית ומסירים את נייר הכסף. הופכים את השוקיים ומברישים אותם שוב בתערובת הסויה והדבש שנותרה. מערבבים את הירקות ומוסיפים את שיני השום וענפי הרוזמרין.
שלב 8
מתוך
8
מכניסים לתנור ואופים ללא כיסוי כ-30 דקות נוספות או עד שהירקות התרככו לגמרי. מגישים חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0