המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מתבלים את הבשר חצי יום מראש לפחות. שמים את נתחי ההודו בקערה גדולה ומוסיפים לו את הקטשופ, השום, השמן, מיץ הלימון והתבלינים. שומרים במקרר.
משחילים את חתיכות הבשר, לא צפוף מדי, על שפודי במבוק חד-פעמיים, 4-5 חתיכות על כל שיפוד (שפודי מתכת עדיפים, כמובן, אך לא הכרחיים). דוחקים את הבשר לקצה השיפוד כדי שיהיה אפשר להחזיק בו בקלות.
צולים על האש, וכאשר הבשר נראה מוכן מהצד התחתון, הופכים את השיפוד וצולים מהצד השני. עדיף לצלות קצת פחות מאשר יותר מדי, כי אז הבשר מאבד את כל מרקם וטעם. לכן, בבקשה, לא יותר משלוש דקות מכל צד. אפשר תמיד להחזיר את השפוד לאש לדקה או שתיים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0