מערבבים את כל חומרי המרינדה בתוך קופסה שטוחה, שהשיפודים יכולים להיכנס בצורה נוחה, רצוי בעלת מכסה הנסגר הרמטית שניתן לקחת לטיול.
*ניתן להמיר את יין האורז ביין לבן באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
0 דקות
לכל שיפוד נועצים בקצהו עגבניית שרי וחצי פטריה.
שלב 3
0 דקות
כמה שעות לפני הארוחה משרים את שיפודי העוף (לאחר שהופשר, אם היה קפוא) בתוך הרוטב בקופסה הסגורה.
שלב 4
0 דקות
מי שמכין את השיפודים בעצמו יכול להשרות קוביות של עוף ברוטב ורק באתר הפיקניק לנעוץ בהן את השיפודים. רצוי לקחת את הקופסה בתוך צידנית לאתר הפיקניק כמו שהיא. אם לא ניתן, מסננים את הרוטב ולוקחים לחוד את הבשר ולחוד את הרוטב.
שלב 5
0 דקות
לאחר שהמנגל מחומם היטב, מניחים עליו את השיפודים כשהם נוטפים רוטב. משהים על המנגל זמן קצר בלבד, אחרת הבשר מתייבש. רצוי 2-3 דקות מכל צד, עד שהבשר מעט משחים ומופיעים פסים שחומים. אוכלים מיד.
שלב 1
מתוך
5
מערבבים את כל חומרי המרינדה בתוך קופסה שטוחה, שהשיפודים יכולים להיכנס בצורה נוחה, רצוי בעלת מכסה הנסגר הרמטית שניתן לקחת לטיול.
*ניתן להמיר את יין האורז ביין לבן באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
מתוך
5
לכל שיפוד נועצים בקצהו עגבניית שרי וחצי פטריה.
שלב 3
מתוך
5
כמה שעות לפני הארוחה משרים את שיפודי העוף (לאחר שהופשר, אם היה קפוא) בתוך הרוטב בקופסה הסגורה.
שלב 4
מתוך
5
מי שמכין את השיפודים בעצמו יכול להשרות קוביות של עוף ברוטב ורק באתר הפיקניק לנעוץ בהן את השיפודים. רצוי לקחת את הקופסה בתוך צידנית לאתר הפיקניק כמו שהיא. אם לא ניתן, מסננים את הרוטב ולוקחים לחוד את הבשר ולחוד את הרוטב.
שלב 5
מתוך
5
לאחר שהמנגל מחומם היטב, מניחים עליו את השיפודים כשהם נוטפים רוטב. משהים על המנגל זמן קצר בלבד, אחרת הבשר מתייבש. רצוי 2-3 דקות מכל צד, עד שהבשר מעט משחים ומופיעים פסים שחומים. אוכלים מיד.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0