המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחמם בסיר את השמן, להוסיף את הבצל ולטגן מעט, להוסיף את העגבניה והגמבה ולערבב.
להוסיף את קוביות הבשר ולהמשיך לטגן כמה דקות עד שהבשר מחליף את צבעו.
להוסיף מים לגובה כחצי סיר.
כשמגיע לרתיחה לתבל ולבשל כשעה או עד שהבשר יתרכך, אם צריך עוד מעט מים להוסיף.
להוסיף את השעועית הירוקה כשנשאר מעט רוטב ולבשל עוד כרבע שעה. *ניתן להמיר את השעועית הירוקה בצהובה או בקפואה ואת הבשר ב-500 גרם בשר מספר 4 חתוך לקוביות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0