חותכים את הסלמון ל-16 קוביות בגודל 2x2 ס"מ (אפשר להשאיר את העור). מסירים את העלים מחלקם התחתון של ענפי הרוזמרין ומשפדים על כל ענף רוזמרין קוביית דג (משתדלים לשפד את הקובייה במרכזה ונמנעים מלנעוץ בצד העור כי הוא קשה לחירור).
שלב 3
0 דקות
מתבלים את הדגים במלח גס ופלפל גרוס.
שלב 4
0 דקות
מחממים את השמן במחבת על להבה גבוהה ומטגנים את הקוביות כדקה מכל צד.
שלב 5
0 דקות
מניחים בתבנית אפייה ואופים 5 דקות.
שלב 6
0 דקות
אפשר לטגן את הסלמון יום מראש ולחמם בתנור (ב-180 מעלות) במשך 7 דקות, ממש לפני ההגשה.
שלב 1
מתוך
6
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות).
שלב 2
מתוך
6
חותכים את הסלמון ל-16 קוביות בגודל 2x2 ס"מ (אפשר להשאיר את העור). מסירים את העלים מחלקם התחתון של ענפי הרוזמרין ומשפדים על כל ענף רוזמרין קוביית דג (משתדלים לשפד את הקובייה במרכזה ונמנעים מלנעוץ בצד העור כי הוא קשה לחירור).
שלב 3
מתוך
6
מתבלים את הדגים במלח גס ופלפל גרוס.
שלב 4
מתוך
6
מחממים את השמן במחבת על להבה גבוהה ומטגנים את הקוביות כדקה מכל צד.
שלב 5
מתוך
6
מניחים בתבנית אפייה ואופים 5 דקות.
שלב 6
מתוך
6
אפשר לטגן את הסלמון יום מראש ולחמם בתנור (ב-180 מעלות) במשך 7 דקות, ממש לפני ההגשה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0