המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הבצל לרצועות ארוכות.
בסיר הבישול מחממים מעט שמן ומטגנים את הבצל עד שמזהיב קצת, מוסיפים את האפונה והגזר ומערבבים, מוסיפים את התירס ומערבבים, מוסיפים את התבלינים: מלח, בהרט, כמון, קינמון, ואבקת מרק, מערבבים, מוסיפים את האורז ומערבבים.
מוסיפים את המים/ציר העוף ומבשלים על אש גבוהה עד רתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים באיטיות עד שהמים מתאדים. לקראת הסוף מוסיפים את אגוזי הקשיו ואת השקדים ומערבבים, מגישים חם. בתיאבון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0