מחממים במחבת רחב מעט שמן זית. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים במשך כשלוש דקות, עד שהבצל הופך לשקוף.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את קוביות הפלפל האדום, הזוקיני, הפטריות, וטבעות הקבנוס ומטגנים במשך כ-4 דקות נוספות. מסירים מהכיריים ומניחים בצד.
שלב 3
0 דקות
מחממים בסיר רחב שמן זית. מוסיפים את האורז, ומערבבים, עד שכל הגרגרים עטופים במעטה שמן. מתבלים במלח, , שום, פפריקה, כורכום ופטרוזיליה, ומטגנים במשך כדקה. יוצקים לסיר את ציר העוף, מערבבים ומביאים לרתיחה.
שלב 4
0 דקות
מכסים את הסיר, ומבשלים במשך כ-20 דקות מעל להבה נמוכה. מורידים מהכיריים, ומגישים חם.
שלב 1
מתוך
4
מחממים במחבת רחב מעט שמן זית. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים במשך כשלוש דקות, עד שהבצל הופך לשקוף.
שלב 2
מתוך
4
מוסיפים את קוביות הפלפל האדום, הזוקיני, הפטריות, וטבעות הקבנוס ומטגנים במשך כ-4 דקות נוספות. מסירים מהכיריים ומניחים בצד.
שלב 3
מתוך
4
מחממים בסיר רחב שמן זית. מוסיפים את האורז, ומערבבים, עד שכל הגרגרים עטופים במעטה שמן. מתבלים במלח, , שום, פפריקה, כורכום ופטרוזיליה, ומטגנים במשך כדקה. יוצקים לסיר את ציר העוף, מערבבים ומביאים לרתיחה.
שלב 4
מתוך
4
מכסים את הסיר, ומבשלים במשך כ-20 דקות מעל להבה נמוכה. מורידים מהכיריים, ומגישים חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0