המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את הדג במלח ומיץ לימון כ-30 דקות.
ליצוק לסיר רחב את השמן לסדר בתחתית הסיר את פרוסות העגניה והגמבה, לפזר מסביב את השום, לסדר מעל את הדג, בצד לשים את הפלפלים החריפים וכן להוסיף את הלימון הכבוש.
לפזר מעל את הכוסברה ולמלא מים עד כיסוי הדג, לא יותר ולהביא לרתיחה.
לבשל כ- 40 דקות על להבה בינונית. להשאיר מעט רוטב לדג, לא לאדות את כל המים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0