המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר גבוה ורחב, מחממים את שמן הזית. מוסיפים את קוביות הכבש וסוגרים את הבשר בעדינות. הכבש צריך לשמור בתוכו את כל המיצים. מטגנים כדקה מכל צד. זהירות: חשוב לא לחרוך את הבשר.
מעבירים את הבשר לצלחת ומניחים בצד.
מוסיפים לסיר את הבצל ומטגנים עד הזהבה. מוסיפים את השום, הפלפלים החריפים והפלפלים האדומים ומטגנים עוד כ-10 דקות.
מוסיפים את הבטטות ואת התבלינים ומבשלים תוך ערבוב כ-5 דקות נוספות, לחיבור כל הטעימים.
מוסיפים לסיר את הבשר, יוצקים מעל ציר עוף עד גובה התבשיל. אם רוצים בשלב זה אפשר להוסיף פירות מיובשים (באיזה הרכב שאוהבים) ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה לנמוכה ביותר, מכסים ומבשלים 5-4 שעות (ומומלץ לילה שלם על פלטה של שבת). במלך הבישול, אם חסרים מים בתבשיל מוסיפים מים רותחים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0