המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את הלוביה במים למשך לילה, מסננים ממי ההשריה.
מעבירים לסיר מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה שעה, מסירים מהאש ומסננים.
מחממים בסיר את השמן, מוסיפים את זרעי הכמון ומקל קינמון ומטגנים 5 דקות.
מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד שהבצל מתחיל להזהיב. מוסיפים את הפטריות ומטגנים 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות, כמון, כורכום וצ'ילי ומטגנים דקה. מוסיפים את הלוביה, מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים כוס מים ואבקת מרק עוף ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה בסיר מכוסה במשך כ-60 דקות, עד שהרוטב מסמיך.
טועמים ומשפרים תיבול. מגישים חם על אורז לבן ובעיטור כוסברה או פטרוזיליה קצוצה (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0