מחזירים את חלקי העוף למרק הרותח ומפזרים סביבם את פרוסות תפוחי האדמה.
שלב 8
75 דקות
מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים כשעה ורבע, עד שתפוחי האדמה רכים.
*ניתן להמיר את הסוכר בטבלייה של סוכרזית. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
8
מנקים היטב את חלקי העוף (למי שמעדיף, אפשר להסיר את העור), ומייבשים במגבות נייר.
שלב 2
מתוך
8
קולפים את תפוחי האדמה ופורסים אותם לרוחב.
שלב 3
מתוך
8
חולטים את הזיתים במים רותחים במשך 10 דקות ומסננים.
שלב 4
מתוך
8
מטגנים בסיר רחב את הבצל בשמן, על להבה בינונית, כ-5 דק', עד לקבלת גוון זהוב. מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים 5 דקות מכל צד.
שלב 5
מתוך
8
מרחיקים את חלקי העוף מהסיר ומוסיפים לבצל את רסק העגבניות, המים, הזיתים, השעועית, הגזר, העגבנייה המגוררת, רוטב הווסטרשיר, הסוכר או הממתיק המלאכותי והשום, ומערבבים.
מחזירים את חלקי העוף למרק הרותח ומפזרים סביבם את פרוסות תפוחי האדמה.
שלב 8
מתוך
8
מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים כשעה ורבע, עד שתפוחי האדמה רכים.
*ניתן להמיר את הסוכר בטבלייה של סוכרזית. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0