המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
במחבת רחבה ועמוקה מטגנים על אש נמוכה את הבצלים והשום במעט שמן זית.
ממליחים ומפלפלים את קוביות הפרגיות ומוסיפים למחבת לטיגון עד הלבנה.
מוסיפים כוס אורז ועוד מעט שמן לציפוי האורז.
מוסיפים את השעועית ושתי כוסות ציר מרק עוף, מערבבים בעדינות ומוסיפים כוסברה קצוצה.
מבשלים על אש קטנה כשעה, בודקים מידי פעם ואם חסר נוזלים ניתן להוסיף מעט מים רותחים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0