המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים בסיר כבד ורחב מספיק את השמן. מוסיפים קוביות חצילים ומטגנים עד קבלת גוון זהוב. מוציאים את קוביות החצילים המטוגנות מהסיר ומניחים בכלי עם נייר סופג.
מוסיפים לסיר עם שמן את קוביות הבצל, תפוח אדמה, גזר, רבעי פטריות, קוביות פלפל אדום, פלפל חריף ואפונה, ומטגנים במשך כ-5 דקות.
מוסיפים לסיר את קוביות החציל המטוגנות, פתיתים, שום והזנגביל, תוך ערבוב מתמיד. מתבלים במלח, פלפל שחור, כורכום, קארי, כמון, ומטגנים במשך כ-5 דקות נוספות.
מוסיפים לסיר את עלי הפטרוזיליה הקצוצים, ומערבבים. יוצקים את ציר העוף, ומביאים לרתיחה.
מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה במשך כ-20 דקות.
מסירים את הסיר מהכיריים, וממתינים במשך כ-עשר דקות נוספות. מערבבים ומגישים. בתאבון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0