הניחו את הנתח בקערה ועטפו בניילון נצמד. הניחו במקרר ל-360 דקות.
שלב 4
0 דקות
הכנת הבשר: בסיר בגודל מתאים טגנו תחילה את הבצלים עד להשחמה, הוסיפו את נתח הבשר המושרה וטגנו אותו מכל הצדדים.
שלב 5
180 דקות
הוסיפו שתי כוסות מים, הביאו לרתיחה, כסו והנמיכו את האש. בשלו 180 דקות על אש נמוכה.
שלב 6
0 דקות
קררו ופירסו את הנתח.
שלב 7
5 דקות
להגשה ניתן לחלוט את הברוקולי והגזר במים ומלח, לסנן ולהעביר אל צלחת ההגשה. הניחו את פרוסות הנתח ופזרו רוטב בנדיבות.
*ניתן להמיר את בצלי השאלוט ל-3 בצלים לבנים פרוסים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
7
הכנת הבשר להשריה: ערבבו את מצרכי המרינדה בקערה.
שלב 2
מתוך
7
הברישו היטב את נתח הבשר.
שלב 3
מתוך
7
הניחו את הנתח בקערה ועטפו בניילון נצמד. הניחו במקרר ל-360 דקות.
שלב 4
מתוך
7
הכנת הבשר: בסיר בגודל מתאים טגנו תחילה את הבצלים עד להשחמה, הוסיפו את נתח הבשר המושרה וטגנו אותו מכל הצדדים.
שלב 5
מתוך
7
הוסיפו שתי כוסות מים, הביאו לרתיחה, כסו והנמיכו את האש. בשלו 180 דקות על אש נמוכה.
שלב 6
מתוך
7
קררו ופירסו את הנתח.
שלב 7
מתוך
7
להגשה ניתן לחלוט את הברוקולי והגזר במים ומלח, לסנן ולהעביר אל צלחת ההגשה. הניחו את פרוסות הנתח ופזרו רוטב בנדיבות.
*ניתן להמיר את בצלי השאלוט ל-3 בצלים לבנים פרוסים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0