המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את תפו"א חלקית (או 3 דקות במיקרו).
פורסים לפרוסות עבות (כס"מ-ס"מ וחצי), ומסדרים בתבנית משומנת (אני מעדיפה לרסס בתרסיס שמן כדי שלא יהיה טבול בשמן).
מכינים את הרוטב - מערבבים חרדל, מיונז ואבקות מרק יחד, ומדללים במעט מים (לא צריך רוטב סמיך מידי). שופכים מעל התפו"א לכיסוי מושלם ומפזרים מעל הכל פרורית זהב.
שמים בתנור בחום בינוני+ עד שתפוחי האדמה רכים, כ-60 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0