המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקלפים את תפוחי האדמה, שוטפים ומייבשים.
מהקצה עליון של התפוד חותכים "כיפה" ושמים בצד. בעזרת סכין, כף או מוציא ליבות תפוח מוציאים את פנים התפוד (לא לחורר את הצד התחתון של התפוד).
שוברים ביצה לתוך התפוד המרוקן, מכסים בעזרת הכיפה שחתכנו קודם, עוטפים בניר כסף ואופים כ-60 דקות בטוסטר אובן.
מסירים בזהירות את ניר הכסף, פורסים את התפוד לפרוסות או לרבעים.
שמים מלח ופלפל. בתיאבון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0