מקלפים את תפוחי אדמה וחותכים לפלחים בעובי בינוני. מבשלים בסיר עם מים, לריכוך תפוחי האדמה.
שלב 2
0 דקות
כאשר תפוחי האדמה לקראת ריכוך, מתחילים להכין את הרוטב.
שלב 3
0 דקות
מניחים סיר על אש בינונית ובתוכו שמים 50 גרם חמאה, מערבבים עד להמסה.
שלב 4
2 דקות
מוסיפים 2 שיני שום כתושות ואת הפטריות החתוכות. מטגנים כ-2 דקות עד שישחימו מעט. לאחר מכן מוסיפים את השמנת המתוקה.
שלב 5
0 דקות
בזמן שהשמנת המתוקה מתערבבת, מוסיפים לכוס גדולה שלוש כפות גדושות של מרק פטריות וחצי כוס חלב. מערבבים היטב כדי שלא יהיו גושים ושופכים לסיר. להוסיף קמצוץ של אגוז מוסקט.
שלב 6
0 דקות
בזמן הכנת הרוטב יש לחמם את התנור לחום של 180 מעלות.
שלב 7
0 דקות
הרוטב צריך לצאת לא דליל מדי ולא סמיך מדי.
שלב 8
0 דקות
משאירים את הרוטב על אש קטנה ובזמן הזה מוציאים את התפוחי אדמה ושמים אותם במסננת. לאחר ששוטפים אותם, שמים אותם בתבנית פיירקס ושופכים עליהם את הרוטב.
שלב 9
0 דקות
על הרוטב שמים גבינה צהובה ומכניסים לתנור עד שהגבינה מזהיבה.
שלב 1
מתוך
9
מקלפים את תפוחי אדמה וחותכים לפלחים בעובי בינוני. מבשלים בסיר עם מים, לריכוך תפוחי האדמה.
שלב 2
מתוך
9
כאשר תפוחי האדמה לקראת ריכוך, מתחילים להכין את הרוטב.
שלב 3
מתוך
9
מניחים סיר על אש בינונית ובתוכו שמים 50 גרם חמאה, מערבבים עד להמסה.
שלב 4
מתוך
9
מוסיפים 2 שיני שום כתושות ואת הפטריות החתוכות. מטגנים כ-2 דקות עד שישחימו מעט. לאחר מכן מוסיפים את השמנת המתוקה.
שלב 5
מתוך
9
בזמן שהשמנת המתוקה מתערבבת, מוסיפים לכוס גדולה שלוש כפות גדושות של מרק פטריות וחצי כוס חלב. מערבבים היטב כדי שלא יהיו גושים ושופכים לסיר. להוסיף קמצוץ של אגוז מוסקט.
שלב 6
מתוך
9
בזמן הכנת הרוטב יש לחמם את התנור לחום של 180 מעלות.
שלב 7
מתוך
9
הרוטב צריך לצאת לא דליל מדי ולא סמיך מדי.
שלב 8
מתוך
9
משאירים את הרוטב על אש קטנה ובזמן הזה מוציאים את התפוחי אדמה ושמים אותם במסננת. לאחר ששוטפים אותם, שמים אותם בתבנית פיירקס ושופכים עליהם את הרוטב.
שלב 9
מתוך
9
על הרוטב שמים גבינה צהובה ומכניסים לתנור עד שהגבינה מזהיבה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0