המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקלפים את תפוחי האדמה והבטטות. פורסים אותם לשניים וחותכים לפרוסות.
לוקחים את הבצל, פורסים לשניים וחותכים לרצועות דקות.
מניחים את הכל בקערה עמוקה ,מוסיפים שיני שום קלופות, אבקת מרק עוף, כורכום, פפריקה, כמון, מלח, פלפל, כף דבש ושמן זית. מערבבים את הכל ביחד, ככה שהתבלינים יעטפו היטב את תפוחי האדמה.
מעבירים לתבנית, פורסים עליה את תפוחי האדמה ועוטפים בנייר אלומיניום. מכניסים לתנור בחום של 280 מעלות למשך 15 דקות.
לאחר מכן מורידים את האלומיניום ומכניסים לתנור בחום של 200 למשך 15 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0