מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות, מניחים בסיר עם מים ומביאים לרתיחה (לא יותר מזה).
שלב 2
0 דקות
יוצקים לתבנית חצי מיכל שמנת וחצי כוס חלב, מוסיפים את תפוחי האדמה, מתבלים, מערבבים ומוסיפים את שאר השמנת.
שלב 3
0 דקות
חותכים את הבולגרית לקוביות קטנות או מפוררים ומפזרים בתבנית, מוסיפים את תערובת הגבינה המגוררת וגבינה צהובה (אני חותכת גם פרוסות גבינה צהובה גס ומניחה מעל).
שלב 4
30 דקות
מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור למשך 30 דקות.
שלב 5
15 דקות
אחרי חצי שעה, חשוב לוודא שהתפוחי אדמה מספיק רכים, אם לא, להחזיר את הנייר כסף לעוד 10-15 דקות ולבדוק שוב. אם מוכנים, להוריד את הנייר כסף ולתת להם השחמה של עוד 10-15 דקות.
שלב 1
מתוך
5
מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות, מניחים בסיר עם מים ומביאים לרתיחה (לא יותר מזה).
שלב 2
מתוך
5
יוצקים לתבנית חצי מיכל שמנת וחצי כוס חלב, מוסיפים את תפוחי האדמה, מתבלים, מערבבים ומוסיפים את שאר השמנת.
שלב 3
מתוך
5
חותכים את הבולגרית לקוביות קטנות או מפוררים ומפזרים בתבנית, מוסיפים את תערובת הגבינה המגוררת וגבינה צהובה (אני חותכת גם פרוסות גבינה צהובה גס ומניחה מעל).
שלב 4
מתוך
5
מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור למשך 30 דקות.
שלב 5
מתוך
5
אחרי חצי שעה, חשוב לוודא שהתפוחי אדמה מספיק רכים, אם לא, להחזיר את הנייר כסף לעוד 10-15 דקות ולבדוק שוב. אם מוכנים, להוריד את הנייר כסף ולתת להם השחמה של עוד 10-15 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0