המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים מים בסיר ומבשלים את תפוחי האדמה כרבע שעה, עד ריכוך קל.
מחממים תנור לחום של 200 מעלות - טורבו.
מערבבים בקערה את שמן הזית עם התבלינים ואבקת התיבול.
שופכים את השמן המתובל על תבנית מרופדת בנייר אפייה ועל השמן מסדרים את תפוחי האדמה המבושלים.
מפזרים מסביב את העלים הירוקים שאוהבים.
מכניסים לתנור ואופים כ- 35-40 דקות, כל 10 דקות לערך הופכים את תפוחי האדמה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0